Site icon Digineff

Reklamní foto od začátku do konce 16.07.2015 18:30 – 21:30 a Fotografická talkshow 16:30 – 17:30

 

 

 

 


 

 

 

 

Na čtvrtek 16. července jsme pro Vás připravili tento program živého vysílání.

Téma talkshow: povídání o fotografování zvířat a ochraně přírody
Host talkshow: Stanislav Duben
čas vysílání: 16:00 – 17:00

Reklamní foto od začátku do konce

Lektor kurzu: Eduard Jahelka
čas vysílání: 18:30 – 21:30

Reklamní fotografie od začátku

Obsah kurzu

Připravili jsme pro Vás jeden z nejžádanějších kurzů, na kterém si ukážeme úplně celý proces fotografování reklamní fotografie. Od zadání, vymýšlení, přípravy a výběru materiálu, scény, světel, přes focení až po postprodukci do finální fotografie.

Lektor: Eduard Jahelka

Moje krédo profesionálního fotografa je jednoduché: „klient a a jeho přání jsou středem vesmíru. Každá fotografie musí v první řadě sdělit divákům to, proč byla pořízena. Správná kompozice a další estetické kvality jsou nedílnou součástí dobré fotografie“. Stejné zásady se držím i jako lektor. Cílem kurzu je vysvětlit studentům a naučit je to, co jim pomůže vyřešit problém, usnadní jim život a zlepší jejich výsledky. Pro kariéru fotografa jsem se rozhodl už na základní škole. Po vystudování SOU- obor fotograf a SOŠ- fotografie jsem získal praxi na mnoha fotografických pracovištích. Nejvíce mne to vždy táhlo ke studiové reklamní fotografii a portrétu. Od roku 1993 mám vlastní fotografické studio. Reference a ukázky z mé práce najdete na mých stránkách ( www.jahelka.com)

 

 

 

 Téma talkshow: povídání o fotografování zvířat a ochraně přírody

Host: Stanislav Duben

Na našich talkshow se můžete těšit na neformální rozhovory o všem zajímavém tykající se fotografování. Tentokrát budeme v přímém přenosu vysílat rozhovor se Stanislavem Dubnem (Fotorady.cz). Můžete se těšit  na příběhy, které se skrývají za jeho fotografiemi, dozvíte se, ale také co by měl fotograf při fotografování zvířat dodržet. Připojte se k  talkshow přes internet a pošlete nám své zkušenosti nebo se pochlubte fotografiemi.

 

 

]]>

Exit mobile version